de heren van Heerenleed

Square

de heren van Heerenleed op een terras in Lugar de Baixo (Madeira)

De Heren van Heerenleed.

Heerenleed. Het woord zegt het al. Er zijn Heeren en er is leed. Voor het leed zie vooral aldaar…Hieronder leest u iets over de heeren, ofwel de heren van Heerenleed, de eigenaren dus. Hier zijn we, in alfabetische volgorde.

Noud Bakker
Geboren op 31 maart 1951. Meestal ambteloos burger. Vaak druk in de weer met het onderhoud van Heerenleed en tussen 2007 en 2009 met het organiseren van de ver- en aanbouwing van ons huis op Madeira.  Maar dat is een ander verhaal waar een eigen website over bestaat.Aan boord zorgt hij voor – niet onbelangrijk – de catering, voor de navigatie en meestal voor de zeiltrim.. Houdt dus van koken, van lezen en muziek maken en luisteren. Houdt erg van zijn tuin (maar die is op Madeira). En gelukkig ook van zeilen. Als je meer wilt weten, dan kun je hem mailen. Stel hem een vraag en je krijgt zeker antwoord. Het is niet zeker of dat antwoord iets met de vraag te maken heeft…

Noud met Kerstkalkoen.jpg sluis al open.jpg

Peter Groen
Geboren op 4 november 1949. Zojuist de laatste loodjes van de ‘carriere’. afgehandeld Aan boord staat hij vrijwel altijd aan het roer, behalve als de stuurautomaat het werkt doet. Verder, tegen wil en dank. de technische dienst aan boord. En voor het domme sleur en sleep werk natuurlijk… Houdt van schrijven (er staan al wat miniatuurtjes online), koken, theater (maken), aquarelleren, dol op een goede detective (maar geen Amerikaanse, dank u wel) en gelukkig ook van zeilen. En hij maakt en onderhoudt de websites. Mail vooral als je meer wilt weten. Als je geluk hebt – of pech, dat ligt aan je invalshoek – dan krijg je meer antwoorden dan gevraagd.

peet in bijboot.jpg Peet op steiger.jpg


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.